Een van de leukste designstoelen is de Panton Chair ontworpen door Verner Panton in 1999. Nog niet zo’n heel oud model dus, maar wel erg geliefd in moderne en huidige interieurs. De stoel is zo populair vanwege het tijdloze design, door de minimale detaillering en de prachtige vorm. De stoel is uitermate geschikt als eetkamerstoel, bureaustoel maar ook als eye-catcher in je woonkamer. De stoel valt op door zijn gestroomlijnde design en elegante vorm. Tegenwoordig hoeven we geen honderden euro’s meer uit te geven om een stukje design in ons interieur te halen. Je kunt deze prachtige stoel ook als replica kopen. De Panton Chair Replica is op meerdere plekken verkrijgbaar. Wij zochten voor jou uit waar je de beste deal krijgt voor de Panton Chair replica.

Panton-chair-replica-kleur

Bron: chairholder

De Panton Chair Replica en het origineel

Zoals we al zeiden is het origineel erg prijzig en kun je voor die prijs meerdere replica modellen in huis halen. Daarnaast is er geen verschil te zien tussen deze twee designstoelen. Beide stoelen hebben dezelfde vorm, zitcomfort en zijn gemaakt van hetzelfde materiaal.

Het replica model is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren waardoor je een erg leuk en vrolijk effect kunt creeeren in je interieur. Combineer bijvoorbeeld een aantal felle kleuren zoals groen, rood, geel en blauw met elkaar voor een gezellig en kleurrijk effect. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een aantal witte Panton Chair replica modellen of afwisselend met een zwarte Panton Chair replica.

Bron: chairfag

Waar koop je de Panton Chair replica?

Dat is een goede vraag. Het replica model wordt namelijk op veel plekken aangeboden maar het is toch wel verstandig om te checken waar je de beste deal krijgt. Kijk bijvoorbeeld eens naar de garantie op de stoel en de kwaliteit. Wij kwamen terecht bij Furnaround waar ze twee jaar garantie geven op de stoelen. Hier koop je de Panton Chair replica ook in verschillende kleuren, en zelfs in kinderformaat! Een erg leuke stoel voor de kinderkamer.

Haal een stukje design in je interieur met deze mooie Panton Chair replica!