Wat is er leuker dan een stukje design toe te voegen aan de kinderkamer? Dat kan tegenwoordig met de Panton Chair die in kinderformaat en groot formaat verkrijgbaar is. Wij zochten de leukste Panton Chair Kinderkamer interieurs bij elkaar voor meer ideeën hoe je deze mooie designstoel kunt toevoegen aan de kinderkamer.

Panton Chair Kinderkamer Ideeën

Omdat de stoel in zoveel verschillende kleuren verkrijgbaar is, kun je heel gemakkelijk een geschikte stoel vinden voor de kinderkamer. Een leuke felle kleur, een aantal kleuren gecombineerd of juist alleen een witte Panton Chair?

Bron: blogspot

Naast de leuke kindermodellen van de Panton Chair zijn er natuurlijk ook de standaard modellen voor volwassenen. Ook deze zijn verkrijgbaar in veel leuke en vrolijke kleuren. Ideaal voor de kinderkamer! Toch blijft de witte Panton Chair vaak het meest geliefd. Waarschijnlijk omdat wit niet snel verveeld en niet zo’n gewaagde keuze is?

panton-chair-kinderkamer-wit

Bron: dellacooks

Gelukkig kun je tegenwoordig een mooi replica model van de Panton Chair kopen waardoor je wel eens een gewaagde keuze kunt maken. De prijs voor een replica is hartstikke goedkoop t.o.v. een origineel model. Wellicht kun je er dan wel twee kiezen in twee verschillende kleuren en af en toe eens afwisselen.

Bron: edilportale

Één ding weten we zeker, de kinderen vinden deze designstoel fantastisch. Er kan niks aan kapot gaan, de stoel is gemakkelijk schoon te maken en de stoel zit super lekker. Ideaal voor ouders en kinderen!

panton-chair-kinderkamer-groen

Bron: vivuz

Kies een leuk kleurtje dat goed bij de inrichting van de kinderkamer past. Hier is er gekozen voor appeltjes groen en lichtblauw. Een leuke en vrolijke combinatie voor op de kinderkamer. Welke kleur zou jij kiezen voor de kinderkamer? Kijk voor alle kleurtjes van de Panton Chair op Furnaround.com  waar ook de kindermodellen verkocht worden.