De Panton Chair online kopen, hoe doe je dat? Waar moet je op letten als je een meubelstuk online koopt? Wat zijn de voor- en nadelen? Wij geven je graag meer informatie hiervoor met bruikbare tips. Één ding is zeker; het voordeel is dat je niet door drukke winkels hoeft te slenteren en met een zwaar meubelstuk hoeft te slepen. Het wordt namelijk op je deurmat afgeleverd zonder dat je er echt iets voor hoeft te doen. Hoe bestel je een stoel in een webshop en waar moet je op letten?

panton-chair-online-kopen-robuust

Bron: haybert

De Panton Chair online kopen: kleuren

Toch is het belangrijk om een beetje voorbereid op zoek te gaan naar een Panton Chair. Namelijk door jezelf af te vragen welke kleur je graag zou willen hebben? Welke kleur past mooi in je interieur? Wil je een opvallende of neutrale kleur? Denk hier goed over na voordat je iets besteld. Dat scheelt alweer wat tijd!

panton-chair_vitra_verner-panton_tagwerc_online_shop__06918_zoom

 

De Panton Chair online kopen: materiaal

Daarna ga je kijken of de webshops die je gevonden hebt de stoel wel in het juiste materiaal hebben gemaakt. Is het een duurzaam materiaal? Is het materiaal overeenkomstig met het origineel van de Panton Chair? Het origineel is gemaakt van gekleurd polypropyleen.

Panton-Chair-Kopen-Tafel

De Panton Chair online kopen: vormgeving

De vormgeving van de stoel is ook belangrijk. Heeft het replica model dezelfde vorm als het origineel? Er zijn namelijk replica modellen die iets afwijken. Ga altijd voor een 1-op-1 replica model van de Panton Chair.

De Panton Chair online kopen: de webshop

Zodra je dit allemaal hebt nagekeken kun je gaan kijken naar de service die de webshops bieden. Garantie? Niet-goed-geld-terug? Levertijden? Het op zicht hebben van het meubel? De prijs? Vergelijk alles met elkaar voor het beste resultaat.

panton-chair-online-kopen-warm

Bron: haybert

De Panton Chair online kopen: de beste deal

Wij kwamen uit na grondig onderzoek bij de webshop van Furnaround.com. Een Nederlandse webshop waar je heel gemakkelijk de Panton Chair kunt bestellen. In verschillende kleuren, met twee jaar garantie, 14 dagen niet-goed-geld-terug beleid en op zicht. Zij verkopen zelfs ook de kinderformaat Panton Chairs. Super leuk voor in een kinderkamer! Kijk hier voor meer informatie over de verschillende modellen en kleuren die ze verkopen.