15De Panton Chair is een prachtige designstoel voor in een modern interieur. Daarnaast zien we de Panton Chair ook vaker in retro, authentieke, klassieke en kleurrijke interieurs terugkomen. De stoel is een uitstekend ontwerp om te plaatsen in verschillende interieur stijlen omdat doordat de tijdloosheid en minimalistisch design de stoel zich gemakkelijk aanpast aan zijn omgeving. Wij zochten vijf inspirerende Panton Chair interieurs bij elkaar. Doe inspiratie en ideeën op voor je eigen interieur!

Vijf inspirerende Panton Chair interieurs

Van een modern interieur, tot een kerk, tot een grote villa tot een knusse eetkamer. De Panton Chair voelt zich overal thuis en dat is te zien in de volgende vijf voorbeelden van Panton Chair interieurs.

Bron: interiorredesignseminar

Bron: bigcommerce

Bron: usualhouse

Bron: yatzer

Bron: homaci

Panton Chair Interieurs

De Panton Chair wordt in elk interieur aan een ander soort en type tafel geplaatst. Een houten tafel, een stalen tafel of een glazen tafel. Alle drie passen goed bij de Panton Chair. Het voorbeeld van de kerk is natuurlijk een extreem voorbeeld maar laat goed zien dat ook in zo’n ruimte de stoel zich thuis voelt en aanpast.

Wil je meer weten over de Panton Chair interieurs? Kijk dan eens op Furnaround.com voor meer informatie, kleuren en materialen. De beste replica modellen voor een super prijs.