De Panton Chair, een van de bekendste ontwerpen van Verner Panton uit 1999. Nog niet zo heel oud maar wel ontzettend geliefd in hedendaagse interieurs. Wij gingen op zoek naar de beste Panton Chair replica model voor de beste prijs met de beste kwaliteit. Een zoektocht die jij waarschijnlijk ook al gemaakt hebt. Lees hier meer over de Panton Chair replica kwaliteit.

De Panton Chair replica kwaliteit: kunststof

Het kunststof dat gebruikt wordt om de stoel te maken noemt men UV-bestendig Polypropyleen. Dat is ook tevens het enige materiaal waaruit de stoel bestaat. Ongelofelijk toch? De stoel bestaat uit deze kunststof soort omdat het een sterk materiaal is en heel geschikt is om gekke vormen mee te maken.

Bron: ikarus

De Panton Chair replica kwaliteit: vorm

De vorm van de stoel komt voort uit het perfecte zitcomfort voor een menselijk lichaam. De stoel is gemaakt uit één vorm en bezit verder geen bevestigingen of aansluitingen. De vorm van een replica model moet identiek zijn aan het origineel, anders spreken we niet van een goed replica model.

panton-chair-replica-kwaliteit

Bron: verner-panton

De Panton Chair replica kwaliteit: montage

De beste montage van een meubelstuk is eigenlijk als er geen montage aan te pas hoeft te komen. Dit geldt voor de Panton Chair. Je hoeft er helemaal niks aan te doen. Haal de stoel uit de doos en gebruik hem meteen.

panton-chair-replica-kwaliteit

Bron: chairholder

De Panton Chair replica kwaliteit: de beste deal

De beste deal, waar vind je die? Wij zochten naar de beste prijs kwaliteit verhouding maar keken ook naar de service en voorwaarden van de webshops. Zo kwamen wij uit op Furnaround.com waar vele verschillende designmeubelen verkocht worden en waar ze twee jaar garantie geven op het product. Kijk voor meer informatie en alle leuke kleuren van de Panton Chair op hun website.