Hou jij ook zo van vrolijke kleurtjes? Hoe feller en opvallender, des te beter? De Panton Chair is een ultieme designstoel voor felle kleuren. Naast de neutrale kleuren zoals wit, zwart en grijs is de Panton Chair ook verkrijgbaar in de meest vrolijke kleurtjes. De kleuren van de Panton Chair variëren van knallend roze, tot fel geel en natuurlijk groen.

De kleuren van de Panton Chair: variatie

Durf jij het aan? Een fel kleurtje in je woonkamer? Slaapkamer of kinderkamer? De kleuren van de Panton Chair variëren enorm. Welke kleur past het beste in jouw interieur?

kleuren-van-de-panton-chair

kleuren-van-de-panton-chair

De Panton Chair is ook een erg leuk stoeltje om op de kinderkamer of in de speelkamer te zetten. Kinderen kunnen lekker kliederen op de stoel zonder iets vies te maken. Je kunt de stoel heel gemakkelijk schoonmaken en door het minimalistische ontwerp zitten er ook geen scherpe hoeken, vervelende bevestigingen of andere details aan die snel kapot kunnen gaan.

Wil jij zo’n mooie replica Panton Chair kopen? Kijk dan eens op Furnaround.com voor de kleuren van de Panton Chair, de prijs, de kwaliteit en de goede service.