Voor het kopen van een Panton Chair zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt de originele chair kopen van het merk Vitra of als alternatief hiervoor een replica. Wij zetten de mogelijkheden voor u op een rijtje.

Een Originele Panton Chair van Vitra.

De beroemde Panton Chair kopen kun je op diverse website’s en adressen in Nederland en België. Bij het kopen van een Panton Chair kunt u tegenwoordig de overweging maken of u een originele Panton Chairs wenst te kopen of een Panton Chair replica. Het voordeel van het kopen van een originele stoel is dat de stoel min of meer zijn waarde behoud en u de aankoop dus kunt zien als een belegging. De originele stoelen kun je kopen bij een van de Vitra dealers of de website Big Brands. De Panton Chair is verkrijgbaar in een brede range aan kleuren. Zo kunt u zeker de kleur vinden die past bij uw interieur. Na een aankoop van een Panton Chair zult u zeker geen spijt ervaren, de Panton Chair is namelijk een design wat ook de komende 100 jaar nog “hot” blijft.

Een Panton Chair replica.

Tegenwoordig kunt u behalve originele Panton Chairs ook >reproducties van deze stoelen kopen. De reproducties zijn een stuk beter te betalen dan de originele stoelen en zijn zo een uitstekend alternatief. Zo rond de €90,- heeft u een schitterende stoel die nauwelijk van de originele te onderscheiden is. Deze Panton Chairs worden vaak geproduceerd in het verre oosten en zijn daardoor een stuk goedkoper. Het verschil met de originele Panton Chair is dat er op de achterzijde extra ondersteuning is gemonteerd. De gebruikte materialen en afmetingen zijn hetzelfde Betrouwbare adressen voor een mooie Panton Chair replica zijn Designerchairs24 en Furnaround.

Panton Chair kopen in het wit

Panton Chair in het wit is de meest geliefde uitvoering